🇺🇸💨🌪💦⛈Uragan Dorian: Uraganul de categorie 5 a făcut primele victime in Bahamas!

Uraganul Dorian de categorie 5, a lovit Bahamas.Cea mai puternică furtună tropicală care a lovit insulele Bahamas de când au început înregistrările meteorologice, a smuls acoperișurile clădirilor și făcut ca insule întregi să fie complet sub apă.

Au fost anunțate de autorități și primele victime, este vorba despre doi frati, băiatul de 7 ani a murit înecat, iar sora băiatului de 14 ani este data dispărut.

Bunica băiatului, a declarat pentru Eyewitness News că nepotul ei a murit în Abaco Island. Copilul s-a înecat, potrivit femeii care spune că și nepoata ei este dată dispărută. CNN a contactat autoritățile din Bahamas care nu au confirmat încă știrea cu privire la moartea copilului.

Bahamasul se confruntă in aceste momente și cu o întrerupere totală a energiei electrice pe întreaga insulă pe New Providence, potrivit companiei Bahamas Power and Light (BPL).

Compania a transmis că eforturile de restabilire a energiei continuă să fie îngreunate de inundațiile de pe insulă.

Uraganul Dorian a lovit arhipelagul Bahamas cu intensitatea unei furtuni de categoria 5. Pagubele provocate de uragan au fost uriașe.

Furtuna tropicală a lovit Bahamasul cu ploi torenţiale şi vânturi cu viteze de până la 300 de kilometri pe oră, un nivel fără echivalent în istoria acestui arhipelag din Caraibe, scrie BBC News.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Carmen Avram Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s