🇷🇴💥🇦🇫Dăncilă reacție in cazul românului mort in atentatul de la Ambasada României din Kabul…

Premierul Viorica Dăncilă a condamnat, marți seară, atacul terorist din capitala afgană, Kabul, în urma căruia și-a pierdut viața un angajat al Ambasadei României, iar un altul a fost rănit.Ea a precizat că autoritățile române nu se vor abate din lupta contra terorismului.

„Condamn ferm atacul terorist sângeros din Afganistan, în urma căruia un reprezentant al misiunii diplomatice a României la Kabul a murit, iar altul a fost rănit. Acest act de o cumplită cruzime în care au fost uciși mai mulți cetățeni străini și peste 100 de persoane au fost rănite nu ne clatină determinarea și nu ne abate de la angajamentul nostru, alături de partenerii internaționali, în lupta împotriva terorismului”, a transmis Dăncilă, pe pagina de Facebook.

Viorica Dăncilă a transmis condoleanțe familiei cetățeanului român care și-a pierdut viața în urma acestui atac, precum și „tuturor celor care au pierdut pe cineva drag, iar celor răniți le doresc multă sănătate și putere pentru a se recupera cât mai rapid”.

„Guvernul României își reafirmă sprijinul pentru acțiunile de instaurare a păcii și stabilității durabile în Afganistan”, subliniază șefa Guvernului român.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Ghicioi Mariana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s