🇷🇴Alexandru Cumpănașu după ce DIICOT i-a citat pe părinții Alexandrei: “Se pregătește arestarea părinților Alexandrei!”

Alexandru Cumpănașu, atac fără precedent la adresa DIICOT! Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că DIICOT vrea să îi aresteze pe părinții Alexandrei, aceștia fiind chemați de urgență la audieri.Alexandru Cumpănașu a anunțat că părinții Alexandrei Măceșanu au fost chemați la audieri de DIICOT.

DIICOT ÎMI AMENINŢĂ FAMILIA CU CĂTUŞELE: Dragi români, NU SE POATE AŞA CEVA: Este PICĂTURA care a umplut paharul!! ESTE PREA MULT! DIICOT a emis CITAŢIE pe numele părinţilor Alexandrei prin care sunt „CHEMAŢI” la DIICOT Bucureşti pt a preda BULETINUL ALEXANDREI. ATENŢIE: Dacă nu se prezintă la „CHEMARE” VOR FI ADUŞI CU MANDAT DE ADUCERE (Adică în dubă cu cătuşe, precum ultimii infractori) şi amendă de până la 5.000 lei!!!!!

Oameni buni, părinţii îngerului nostru sunt „CHEMAŢI” şi dacă nu, sunt ameninţaţi că vor fi aduşi cu cătuşe. NU MAI POT! Este prea mult. Nu i-au dus cu cătuşe nici pe criminalii Alexandrei: pe procurorii sau poliţiştii care au protejat REŢEAUA. Îi anunţ eu pe procurorii DIICOT că NU vor preda buletinul lui ALEX cu orice ameninţare sau cătuşe. Până când nu va exista o hotărâre judecatorească definitivă!!”, a scris Alexandru Cumpănaşu, pe pagina sa de Facebook.

Familia Alexandrei Măceşanu a refuzat să predea cartea de identitate a acesteia, motivând că solicită să consulte conţinutul concluziilor raportului de expertiză genetică privind oasele găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, inculpat în cazul de la Caracal, a informat, marţi seară, DIICOT.

În cursul zilei de luni, procurorii DIICOT – Structura centrală au dispus, prin ordonanţă, predarea de către familia victimei M.A.M. a cărţii de identitate aparţinând minorei, în acest sens fiind delegaţi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova”, se precizează într-un comunicat al DIICOT transmis Agerpres.

Potrivit sursei citate, procurorii împreună cu un reprezentant al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Zonal Craiova – s-au deplasat la domiciliul părinţilor victimei minore, au adus la cunoştinţa acestora ordonanţa dispusă în cauză, precum şi concluziile raportului de expertiză genetică.

„Familia victimei a refuzat să predea cartea de identitate aparţinând victimei minore, motivând faptul că solicită să consulte conţinutul concluziilor respectivului raport”, menţionează DIICOT.

În acest sens, arată instituţia, s-a încheiat un proces-verbal în care a fost consemnată poziţia părinţilor, iar în urma consultării ofiţerilor de poliţie judiciară cu procurorii de caz, s-a dispus citarea părinţilor victimei minore la sediul DIICOT – Structura centrală pentru a li se pune la dispoziţie concluziile documentului. Citaţia a fost emisă, părinţii victimei minore luând la cunoştinţă şi semnând în nume personal.

DIICOT a informat luni, citând raportul de expertiză medico-legală de la Institutul „Mina Minovici”, că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, inculpat în cazul de la Caracal, conţin ADN-ul Alexandrei Măceşanu.

În cursul zilei de luni, Institutul Naţional de Medicină Legală ‘Mina Minovici’ a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – în ceea ce priveşte pe victima minoră Măceșanu Alexandra. Din concluziile raportului de expertiză medico-legală rezultă faptul că analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la faţa locului în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidenţierea unui profil ADN unic, aparţinând unei persoane de sex feminin”, se precizează într-un comunicat al DIICOT transmis Agerpres.

De asemenea, arată sursa citată, din raportul de expertiză medico-legală rezultă faptul că persoana de sex feminin evidenţiată în urma analizelor genetice ale probelor biologice de os este victima minoră Alexandra Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, el susţinea că a ucis-o şi pe cea de a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie. 

Redactor Robert Bălan articol publicat de Emilian Ionescu

Un gând despre “🇷🇴Alexandru Cumpănașu după ce DIICOT i-a citat pe părinții Alexandrei: “Se pregătește arestarea părinților Alexandrei!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s