🇬🇧UK: O femeie donează un rinichi fostului său partener, pentru ca fiicele sale să nu rămână fără tată!

Kelly şi Dan au divorţat în urmă cu cinci ani. Dan aştepta de 12 luni un rinichi şi fosta lui nevastă nu a ezitat. S-a decis să-şi asume riscul ca fiicele sale să nu rămână fără tată.Nu toate divorțurile sunt la fel și această poveste o dovedește.

Kelly Hope a decis să fie donatorul pe care fostul ei soț îl aștepta de doisprezece luni. Kelly a decis să își asume riscul, chiar dacă Dan Pyatt, fostul ei soț, i-a spus că nu îi poate cere așa ceva.

Dar pentru Kelly, actul de dragoste pe care l-a realizat a inclus fiicele pe care le-a avut cu Dan, de care a divorțat în urmă cu cinci ani. În ciuda faptului că a fost separată, femeia a declarat că a donat un rinichi fostului ei soț, pentru ca fiicele sale să nu rămână fără tată.

După ce au fost supusa testelor de compatibilitate, care au dat pozitiv, operația a avut succes și foștii soți sunt stabili.

La Spitalul „Guy” din Londra nu au avut niciodată o situație similară; O persoană nu a donat niciodată un rinichi unui fost partener, dar Kelly și-a explicat motivele în declarațiile către mirror.co.uk.

„Este posibil să nu fim căsătoriți acum, dar suntem încă o familie mare și a trebuit să fac acel sacrificiu pentru a ține familia împreună”, a spus Kelly.

Kelly și Dan erau prieteni încă din copilărie. S-au cunoscut cand ambii aveau 11 ani, au început să fie in relație pana la 18 ani și s-au căsătorit 13 ani mai târziu.

Înainte sa fie oficializată căsătoria, Dan a fost diagnosticat cu boală renală. I-au spus că nu există leac. Având a doua fiică, au fost avertizați că în zece ani, Dan va avea nevoie de un transplant pentru a supraviețui. Pentru, Dan boala s-a agravat, problemele de muncă le-au afectat relația, iar mediul din casa lor a devenit oribil pentru fete (Billie și Jeanie, 16 și 11, respectiv), așa că au decis să divorțeze.

În orice caz, Kelly a continuat să-l însoțească pe Dan la spital. Divorțul dintre cei doi soți a fost de comun acord pentru că s-au gândit întotdeauna la fericirea și stabilitatea fiicelor lor.

În ceea ce îl privește pe Dan, nu are cuvinte care să explice cât de recunoscător se simte fata de fosta sa soție. „A fost cu adevărat un act dezinteresat, riscând propria viață pentru a ajuta pe altcineva este uimitor. Kelly va fi întotdeauna eroul meu, a spus el.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Ghicioi Mariana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s