🇪🇸Spania: Tenorul spaniol Placido Domingo, se confruntă cu noi acuzații de abuz sexual și comportament indecent

Tenorul spaniol Placido Domingo, se confruntă cu noi acuzații de abuz sexual și comportament indecent. În total, 20 de femei s-au alăturat acuzațiilor formulate împotriva celebrului artist.Recent, Associated Press a publicat mărturiile femeilor care spun că în anii 80 au fost hărțuite de celebrul tenor care le-a obligat să întrețină relaţii sexuale cu el în schimbul unor slujbe iar cele care refuzau erau pedepsite din punct de vedere profesional.

Una dintre femeile care îl acuză pe Domingo este Angela Turner Wilson, care a cântat alături de tenor în opera ‘Le Cid’ de Jules Massene, prezentată la Opera din Washington în sezonul 1999-2000, când Placido Domingo era director artistic al instituţiei, potrivit Agerpres.

Alte 10 femei care nu au dorit să-şi dea numele au invocat „atingeri nedorite, solicitări persistente de întâlniri în particular, apeluri telefonice în mijlocul nopţii şi încercări de a le săruta pe buze”.

În noul denunţ public privind comportamentul abuziv al tenorului spaniol, mai mulţi angajaţi ai teatrului au descris încercările lor de a le proteja pe tinerele artiste în faţa comportamentului lui Placido Domingo, în ceea ce era de fapt un secret ştiut de toată lumea, notează AP într-un articol publicat pe 5 seprembrie. Reprezentanţii lui Placido Domingo din SUA şi cei de la Opera din Los Angeles nu au dorit încă să comenteze noile acuzaţii.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Andrei Marian Mihai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s