🇷🇴SATU Mare: Un bărbat a băgat-o cu forța în mașină pe o femeie, în vârstă de circa 40 de ani…

Scene incredibile în municipiul Satu Mare. Totul s-a întâmplat sâmbăta, în jurul orei 17.00, atunci când un bărbat a băgat-o cu forța în mașină pe o sătmăreancă, în vârstă de circa 40 de ani, cu care se afla în proces de divorț, potrivit informațiilor PresaSM.Ajunsă pe strada Cardinal Iuliu Hossu din municipiul Satu Mare, femeia a profitat de un moment de neatenție al fostului soț și s-a aruncat din autoturismul aflat în mișcare.

În cădere, tânăra s-a rănit destul de grav. Aceasta ar fi strigat după ajutor, iar imediat și-au făcut apariția mai mulți locatari din zonă. La fața locului a fost solicitată și intervenția echipajelor de la Inspectoratul Județean Poliție Satu Mare.

Victima a fost preluată de un echipaj medical de prim-ajutor și transportată la Unitatea de Primire Urgențe pentru investigații medicale suplimentare. Potrivit informațiilor PresaSM, cazul a fost preluat de către ofițerii de la Investigații Criminale.

Dacă sătmăreanca va depune plângere, în cauză s-ar putea reține chiar și infracțiunea de lipsire de libertate. Totul depinde de atitudinea victimei. Potrivit informațiilor PresaSM, tânăra este fiica unui înalt reprezentant al Protopopiatului Ortodox Satu Mare.

Cu toate că nu a fost depusă nicio plângere, polițiștii de la Investigații Criminale au înregistrat o infracțiune de lipsire de libertate. Cazul urmează să ajungă pe masa procurorilor, care vor dispune măsuri în consecință.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s