🇷🇴Cazul Caracal: Dincă ar fi fost anunțat că Alexandra a sunat la 112!

Potrivit jurnalistului Sorin Ovidiu Bălan, Gheorghe Dincă ar fi fost anunțat de cineva care avea acces la datele 112, precum și la cele de la starea civilă că Alexandra a sunat la 112.

Tatăl Alexandrei Măceșanu a primit mai multe telefoane, iar cel care ar fi făcut apelurile nu poate fi Gheorghe Dincă, deoarece în acele momente la locuința sa se desfășurau deja perchezițiile de o oră.

„Degeaba încearcă să ne prostească, este o șerpărie care trebuie stârpită. Și va fi. În zilele următoare, vor fi niște arestări. Lucrurile încep să se contureze.

Tatăl Alexandrei a primit mai multe telefoane.

Al doilea este dat vineri, 26 iulie, la ora 7 dimineață. O altă voce spune cam același lucruri. Vineri, la Dincă, se desfășura de o oră perchezițiile. Dincă nu putea suna. Cine a sunat?

Acela care a sunat la ora 7, când se făceau percheziţiile, ca și Dincă, a numit-o pe Alexandra, Mihaela. Nimeni nu-i spunea Alexandrei, Mihaela. Am găsit vecini care acum au aflat. De unde știa Dincă, de unde știa a doua voce că Alexandra Măceșanu se mai numește și Mihaela, în condițiile în care fata nu avea buletinul la ea?

Vă spun eu, de la cineva care are acces la datele de stare civilă. Cine are acces? Cel care l-a anunțat pe Dincă că fata a sunat. Dacă luați orele când a vorbit cu domnul Pistol, Dincă cu trei sferturi de oră nu avea cum să ajungă. Dincă a fost anunțat de cineva care are acces și la 112, și la datele de stare civilă”, a declarat Sorin Ovidiu Bălan la un post de televiziune.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s