🇷🇴🚨Poliţiştii prahoveni fac apel la cetăţeni pentru găsirea bărbatului suspectat că şi-ar fi ucis concubina cu un topor…

Poliţiştii din Prahova fac apel la populaţie pentru găsirea bărbatului suspectat că şi-ar fi ucis concubina cu un topor.”Faţă de numitul Marin Laurenţiu, în vârstă de 21 de ani din Şotriile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracţiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună”, a transmis, duminică, IPJ Prahova.

Poliţiştii fac apel la sprijinul populaţiei.

”Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată, sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie”, au mai transmis poliţiştii.

Sâmbătă, la ora 16:08, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul 112, despre faptul  că pe raza comunei Şotrile, sat Rudari, o femeie este decedată în locuinţă.

Poliţiştii au găsit la adresa indicată cadavrul unei tinere de 17 ani, care prezenta o plagă la nivelul gâtului.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova au declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că tânăra a fost lovită cu un topor, leziunile fiind incompatibile cu viaţa. 

În cauză, a fost sesizat Tribunalul Prahova şi se efectuează cercetarea la faţa locului sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Totodată, au fost constituite echipe de căutare, împreună cu câini de urmă, la care sunt angrenaţi şi jandarmii,  în vederea depistării persoanei bănuite.

Articol publicat de Andrei Marian Mihai

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s