🇪🇸Descoperire macabră in Spania! O femeie ii dăruiește prieteni sale un pachet cu craniul soțului ei înăuntru!

O crimă oribila a avut loc in Spania. O femeie a fost reținută de Guardia Civil, acuzata ca i-a dăruit prieteni sale, un pachet cu craniul soțului sau in interior.O femeie a fost arestată pentru moartea soțului său în Castro Urdiales. Femeia arestată i-a oferit unei prietene o cutie cu capul soțului, fără să-i spună ce se află înăuntru. Mirosul puternic a făcut-o pe femeie să deschidă cutia și să descopere conținutul îngrozitor. A suferit un atac de anxietate.

Sâmbătă dimineața, serviciile de urgentă au primit un apel, care alerta că o femeie suferea de un atac de anxietate în Castro Urudiales.

Atunci s-a umplut zona cu sirene de mașini de poliție și ambulanțe. Femeia le-a spus agenților Gărzii Civile, care s-a ocupat de anchetă, că cutia i-a fost dată de o prietena, fără a-i explica conținutul.

La două ore după teribila constatare, poliția judiciară au reținut-o pe făptașa oribilei crime. Juristii încearcă să afle cum a murit barbatul. Până acum au reușit să identifice victima, un bărbat de 67 de ani. Soția sa, în vârstă de 61 de ani, este reținută.

Articol publicat de Andrei Marian Mihai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s