🇷🇴Cazul Caracal se extinde, mai multe tinere violate au rupt tăcerea…

Mai multe tinere din Caracal au prins curaj şi au început să facă dezvăluiri despre cum au fost răpite la rândul lor şi violate.La două luni de la izbucnirea cazului Caracal, mai multe tinere au avut curajul să vorbească despre clipele de coşmar prin care au trecut, după ce poliţia a considerat că este inutil să îi cerceteze pe violatori.

„Am fost convinse că n-are rost să ducem un război cu violatorii pentru că tot noi pierdem”, a povestit o tânără.

O altă tânără a dezvăluit prin ce a trecut când a mers la sediul Poliţiei Municipiului Caracal ca să reclame cum a fost violată de un bărbat în vârstă de 37 de ani.

„După ce am trăit cele mai cumplite momente din viaţa mea, m-am izolat de toată lumea timp de trei zile. Nu doream să afle, în primul rând, mama. Ştiam că o distrug. Este bolnavă, are cancer. În cea de-a patra zi, am plecat hotărâtă la poliţie. Credeam că ei mă vor sfătui ce să fac, îmi vor spune cum să procedez. Mă gândeam că eu sunt o fată distrusă, nimeni nu-mi va mai putea reda liniştea din interior, dar îmi doream ca acel individ să fie pedepsit, să nu mai treacă şi alte fete prin ce am trecut eu. Cu gândul ăsta am plecat la poliţie”, a povestit tânăra.

Articol publicat de Andrei Marian Mihai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s