🇷🇴Mihai Constantinescu se simte mai bine, iar medicii au oferit ultimele informații despre îndrăgitul cântăreț…

Medicii de la Spitalului Floreasca au venit cu câteva precizări după ce s-a zvonit că artistul ar fi murit. Mihai Constantinescu ar fi hrănit pe gură, ceea ce înseamnă o evoluție în situația dată.A fost pentru prima data când s-au transmis informații oficiale despre artist, semn că se încearcă totul pentru ca el să poată fi salvat.

„Mihai Constantinescu se simte mai bine! Este adevărat, este foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă. Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate. Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi. Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice, spre marea mulțumire a soției sale, Simona, care este nelipsitită de lângă el. Zilnic, vine și stă lângă Mihai”, a declarat o sursă apropiată familiei, conform stirilekanald.ro.

Acum, toți cei care l-au cunoscut și i-au ascultat melodiile speră ca starea sa de sănătate să fie din ce în ce mai bună.

Articol publicat de Andrei Marian Mihai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s