🇷🇴Sandal la INC. Mama Luizei face dezvăluiri cutremurătoare. „M-au forțat”

Scandal la Institutul Național de Criminalistică! Mama Luizei Melencu, una dintre victimele lui Dincă, susține că a fost forțată să dea probele ADN, care urmează să fie trimise la FBI, în SUA.Sâmbătă, mama Luizei a declarat că, la insistențele lui Tonel Pop (avocatul familiei Melencu) va merge la București pentru a oferi problele ADN care urmează să fie trimise la FBI. Luni, la momentul recoltării, femeia s-a răzggândit și acuză că probele ADN i-au fost luate cu forța.

„Am luat o hotărâre după ce domnul avocat a insistat să mă supun noii recoltări de probe biologice și să mă consult cu familia în acest sens. După îndelungi discuții cu familia am hotărât să fiu de acord cu condițiile următoare: să fie de față domnul avocat Tonel Pop la recoltare, să fiu dusă cu mașina la București pentru recoltare de către organele de anchetă pentru că nu am posibilități materiale, mai ales că m-au amendat cu 50 de milioane vechi. În concluzie, nu avem cum să ne luptăm cu sistemul și trebuie să cedăm în acest moment”, a declarat Monica Melencu.

Jandarmii și agenții au mers, vineri, la casa familiei Melencu, pentru a pune în executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice. Monica Melencu a spus că refuză să plece de acasă și, ulterior, a leșinat.

Articol publicat de Andrei Marian Mihai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s