🇷🇴Un băiețel, paznic la oi, în lacrimi după ce a văzut dulciuri…

Un convoi umanitar organizat de clubul Off-Road Adventure România din Bucureşti, a dus câteva tone de ajutoare pentru circa 300 de oameni necăjiţi din comuna Şopotu Nou, judeţul Caraş-Severin.Majoritatea localnicilor din acea zonă practică agricultura. Dacă într-un an nu se face porumbul sau cartoful, oamenii abia mai au ce mânca. La fel dacă vreo nenorocire le omoară animalele din bătătură. Principala lor sursă de venit o reprezintă subvenţiile agricole pentru zone defavorizate.

Imaginea care ilustrează acest articol e o stare de emoție pură, care mișcă până la lacrimi – un băiețel, care stă zi de zi şi păzeşte oile pe dealurile comunei, izbucnește în plâns atunci când vede dulciuri.

Părinţii sunt neputincioşi la nevoile copiilor, pe care îi au în grijă şi la cele ale propriilor părinţi, cărora nu pot să le aline bătrânețea din cauza neajunsurilor.

De peste 15 ani membrii clubului Off-Road Adventure Romania merg să ducă ajutoare în satele pierdute din Munţii Banatului. Membrii clubului şi familiile lor au strâns circa 35.000 de lei, cu care au cumpărat tone de alimente, haine, produse de igienă, jucării şi rechizite.

Articol publicat de Andrei Marian Mihai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s