🇷🇴Dăncilă isi dorește tot o femeie în locul Rovanei Plumb drept candidată pentru postul de comisar european pentru Transporturi….

Viorica Dăncilă ar propune o altă femeie în locul Rovanei Plumb drept candidată pentru postul de comisar european pentru Transporturi. Plumb a fost respinsă oficial luni de Comisia pentru Afaceri Juridice din Parlamentul European.Viorica Dăncilă nu a luat încă o decizie privind propunerea unui nou candidat pentru postul de comisar european pentru Transporturi. Acest lucru se va întâmpla în CEx-ul de marți seară. 

”În CEx vom vedea, vom avea o discuție, trebuie să ne uităm și la portofoliu, trebuie să ne uităm și la susținerea colegilor. Vorbim de Transporturi, deci un portofoliu foarte important. Vedem ce vom hotărî în cadrul CEx”, a spus Dăncilă.

Dăncilă crede că Fifor e un candidat bun, dar a dat de înțeles că nu îl va propune. ”Mihai Fifor este un candidat potrivit. Pot fi și alți candidați. Astăzi vom discuta aștfel încât să venim cu o propunere”.

„Mi-aș dori să fie o femeie, pentru că ați văzut că dna președinte a Comisiei Europene a spus că și-ar dori să aibă un echilibru între comisari, bărbați și femei. Ar fi necesar o femeie, dar nu este o obligație”, a mai spus Dăncilă.

Redactor Robert Bălan aricol publicat de Ghicioi Mariana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s