🇷🇴Liviu Dragnea lovitura din celulă pentru DNA!

Tribunalul Teleorman, prin judecătoarea Emilia Enescu – apropiata lui Dragnea, a respins, conform unor surse judiciare citate de g4media, cerea DNA de redeschidere a unei părți din dosarul TelDrum.Anterior, judecătorul amânase în mai multe rânduri pronunțarea.

Pe 6 iunie, procurorii au cerut Înaltei Curţi redeschiderea acestei părți a dosarului. ICCJ a trimis însă solicitarea DNA la Tribunalul Teleorman.

Potrivit mai multor surse din zona Turnu Măgurele citate de turnucustiri.ro, fratele judecătoarei Emilia Enescu este avocatul lui Valentin Dragnea, dar și al fraților Codrea, afaceriștii pictați printre sfinți într-o biserică din Turnu Măgurele, aflați, de asemenea, în relații apropiate cu familia Dragnea, despre care ziarul nostru a mai relatat. Mai mult, fratele judecătoarei ar fi prieten bun cu fiul lui Liviu Dragnea, alături de care a fost văzut în tribune, la meciurile echipei de suflet al fiului de baron.

În plus, potrivit liberinteleorman.ro, Emilia Enescu a fost chiar președinta Biroului Electoral Județean Teleorman în anul 2012, în timpul alegerilor aferente Referendumului care i-a și garantat lui Dragnea o primă condamnare. Mai mult, fratele acesteia este avocat al lui Valentin Dragnea și surse de încredere susțin că i-ar fi văzut pe cei doi în tribuna stadionului din Turnu Măgurele în timpul meciurilor echipei de suflet a lui Valentin. Și soțul Emiliei Enescu figurează, potrivit jurnaliștilor Rise Project, în rândul apropiaților lui Dragnea, acesta figurând în listele participanților la vânătorile în cadrul cărora se împărțeau resursele județului.

Redeschiderea acestei părți din dosarul TelDrum, parte care se referă la asocierea dintre compania de construcţii TelDrum şi Euroconstruct din 2009 pentru efectuarea unor lucrări de asfaltare a unor drumuri județene din Teleorman, inclusiv a celor din comuna natală a lui Liviu Dragnea, este foarte importantă pentru dosarul mare aflat în lucru la DNA central în care fostul lider PSD este pus sub acuzare pentru cinci infracțiuni, două de abuz în serviciu, două de fraudă cu fonduri europene și una de constituire de grup infracțional organizat, cu un prejudiciu total estimat la 27 de milioane de euro.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Ghicioi Mariana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s