🇮🇪🇷🇴Doi români au îngrozit Italia! Cei doi români l-au bătut fără milă și l-au aruncat în mare unde s-a înecat!

Doi români sunt acuzați că au omorât un bătrân de 79 de ani, în Italia. L-au bătut fără milă, apoi l-au aruncat în mare, unde s-a înecat. Pentru fapta lor, procurorii au cerut închisoare pe viață.Faptele abominabile au avut loc în 2015, atunci când cei doi români, pe nume Dorel Varga și Stela Gyongyi Rezmuves, au primit și decizii în plină fază. Inițial, el primise 25 de ani, în timp ce ea fusese achitată. Procurorii Parchetului General din Catanzaro, însă, au cerut condamnare pe viață.

Astfel, procurorii au solicitat Curții de Apel din Assize ca cei doi români, în vârstă de 41, respectiv 40 de ani, să primească închisoare pe viață, conform spynews.ro. Asta, pentru că acuzațiile de omucidere voluntară și tâlhărie au agravat încadrarea.

Potrivit procurorilor, filmul grozăviei arată în următorul fel. Dorel și Stela, plecați în Italia, au tăbărât pe un bătrân de 79 de ani.

L-au bătut fără milă, apoi i-au furat și obiectele pe care le avea asupra lui: bani și un telefon mobil. Inconștient fiind, l-au târât pe italian și l-au aruncat în mare, în Pizzo Calabro, acolo unde nu a mai avut nicio șansă. S-a înecat și a murit.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Anton Cristian Petrea corespondent WordPress la Roma

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s