🇷🇴Elevă umilită de un primar PSD din Giurgiu. I-a interzis să mai urce în microbuzul școlar…

O elevă de clasa a VII-a este persecutată de primarul unei comune din Ilfov.Copila merge pe jos la scoală după ce edilul din Petrăchioaia, Mihai Dobre, i-a interzis să se mai urce în microbuzul școlar.

Motivul este unul incredibil: fetița ar fi trântit ușa microbuzului la urcare. Mai mult, copila a fost înjurată și umilită de șoferul care conduce microbuzul școlii. Cazul a ajuns în atenţia CNCD, a anunţat Iulian Cristache, preşedintele Federatiei Nationale a Asociatiilor de Parinti din Invatamantul Preuniversitar.

Din primele informaţii se pare că elevii s-au înghesuit la urcarea în autobuz şi fata a trântit uşa după ce a urcat. Fapta sa l-a scos din sărite pe şoferul microbuzului şcolar. După ce a jignit-o pe copilă, numind-o “cioară” şi “ţigancă jegoasă”, şofer a dat-o jos din microbuz.

“O fetiță din clasa mea nu mai are voie să se urce în microbuzul școlar, începând de astăzi. I-a interzis primarul. Atenție, o fetiță de 13 ani, din clasa a VII-a, vine la școală singură când toți ceilalți copii urcă în microbuze. Situația e cel puțin revoltătoare.

Joi, la urcarea în microbuzul școlar, fata a trântit ușa la închidere, iar șoferul primăriei a decis că cea mai bună lecție pe care i-o poate da e să-i arunce injurii rasiale ca „cioară”, „țigancă jegoasă” și să o dea jos”, a relatat, pe Facebook, Cristina Tunegaru, profesorul de Limba Română al fetei. 

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s