🇷🇴Rareș Bogdan furios după anuntul ca Dan Nica este propunerea PSD pentru functia de Comisar European!

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan a lansat un nou rând de acuzații la adresa premierului Viorica Dăncilă, după anuntul ca Dan Nica este propunerea PSD pentru functia de Comisar European pentru Transporturi!Iata mesajul postat de Rareș Bogdan:

„Dăncilă face țăndări imaginea României. A doua oară în 10 zile. Oare chiar nu e PSD în stare să găsească un om mai presus de orice bănuială? Nu mai are partidul de guvernământ niciun om care corespunde exigențelor unui asemenea post?

Sunt propuneri făcute în bătaie de joc!!! Sau urmăresc să se victimizeze? Să acuze UE că are ceva cu România? Țineți minte când vă spuneam, în august, că Nica și Plumb nu sunt doriți? Și nu pentru că are cineva ceva cu România, dar nu poți trimite lupul paznic la stână!!

Sunt români care lucrează la Parlamentul European în diverse funcții și mă opresc să-mi spună că Dăncilă își bate joc de un întreg popor! Dar probabil premierul va miza în continuare, ca Dragnea, pe cartea victimizării parșive. Numai că mentorului ei nu i-a fost de folos! Oamenii nu sunt proști! Doamne, femeia asta este ceva…”, scrie Rareș Bogdan.

Va reamintim că, Președintele Comisiei Europene nu ar fi fost încântată de reapariția numelui lui Dan Nica în discuție, motiv pentru care Viorica Dăncilă a revenit cu a treia propunere de comisar: Gabriela Ciot, secretar de stat la MAE. Ursula von der Leyen i-a cerut lui Dăncilă să îi trimită și o femeie drept propunere de comisar. 

Conform informațiilor de pe site-ul MAE, Melania-Gabriela Ciot a fost numită în funcția de secretar de stat pentru afaceri europene, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, la data de 20 septembrie 2017.

Este conferențiar universitar doctor la Facultatea de Studii Europene a Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, iar în 2015 a obținut abilitarea pentru conducerea de doctorate în domeniul relații internaționale și studii europene. În cadrul Facultății de Studii Europene este Directorul Școlii Doctorale „Paradigma Europeană” (relații internaționale și studii europene) și coordonează programele de masterat Management și negocieri internaționale și europene și Cultural Diplomacy and International Relations.

De asemenea, este coordonatoarea Centrului pentru Negocieri Internaționale și Europene, de la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, și a secției de Diplomație Culturală (ICD Berlin, filiala Cluj-Napoca). A obținut un doctorat în Relații Internaționale și Studii Europene (2012, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca) cu calificativul „Summa cum laudae” și un doctorat în Științe ale Educației (2009, Universiteit Ghent, Belgia).

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Carmen Avram Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s