🇷🇴Victorie răsunătoare pentru opoziţie în plenul reunit al parlamentului.

A picat ordinea de zi în Parlament! Florin Iordache a declarat ședința închisă.Victorie răsunătoare pentru opoziţie în plenul reunit al parlamentului. S-a scandat demisia şi s-a aplaudat după ce, prin vot, s-a stabilit că nu va fi citită astăzi moţiunea de cenzură în plen. Toate acestea după ce reprezentanţii opoziţiei au cerut ca programul moţiunii să fie modificat, iar votul să fie dat luni. Astfel, social-democrații au pierdut matematic majoritatea parlamentară. 

Moțiunea de cenzură nu va fi citită astăzi în plenul reunit al Parlamentului. Ordinea de zi, care includea și citirea textului moțiunii de cenzură, nu a fost aprobată.

Ordinea de zi a ședinței a fost respinsă cu 194 împotrivă, 181 pentru, o abținere, iar trei aleși nu au votat.

În acest moment există o întâlnire a liderilor grupurilor parlamentare și posibil o nouă ședință a Birourilor reunite ale Camerei Deputaților și Senatului.

Președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a declarat că, în aceste condiții, moțiunea nu mai poate fi votată sâmbătă. 

„Matematic, PSD a pierdut majoritatea, nu s-a aprobat ordinea de zi. Ne sfătuim și o să vedem”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a afirmat că PSD vrea ca votul pe moțiunea de cenzură să fie dat joia viitoare, 10 octombrie, la ora 10:00.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s