🇷🇴🇪🇺Carmen Avram, a lansat un nou atac împotriva grupului lui Cioloș din Parlamentul European…

Europarlamentarul PSD Carmen Avram a făcut o analiză la adresa grupului condus de Dacian Cioloș în Legislativul european, din care fac parte și eurodeputații USR-PLUS, pe tema atitudinii față de candidata Franței.„Sylvie Goulard, candidata Franței, pe care dl. Dacian Cioloş a fost instruit de la Paris s-o declare nevinovată, a ieşit ieri frântă şi înfrântă din audierile pentru comisar al pieței interne, industriei şi apărării”, scrie Carmen Avram, cu referire la faptul că Goulard a fost trimisă să caute răspunsuri la întrebările comisiei și să revină săptămâna viitoare, chiar dacă justiția franceză a ”spălat-o” ca să poată fi comisar.

Dar, spune Carmen Avram, ”în sală, decizia „judecătorului” n-a făcut nici doi eurocenți: suspiciunea de angajări fictive în Parlamentul European, cei 45.000 euro pe care a trebuit să-i returneze, salariul de 12.000 euro pe care l-a primit, 3 ani, de la o organizație americană, în timp ce era europarlamentar, şi ancheta la care este supusă în Franța au făcut parte din tirul de întrebări cu care a fost mitraliată „nevinovata”. Ba chiar, s-a vorbit de dublu standard, cu referire la candidatii român şi ungar”, scrie Carmen Avram cum au decurs audierile.

Cum însă, din toată comisia, doar reprezentanții grupului ”Renew Europe” au votat în favoarea candidatei din Franța, Carmen Avram se dezlănțuie la adresa grupului condus de Dacian Cioloș:

”Se spune că Goulard va fi respinsă. Doar dl. Cioloş şi grupul său, Renew, n-au o problemă: dacă şefu’ a zis că e nevinovată, atunci e. Quelle horreur!”, a mai scris ea pe Facebook.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Doinița Fătu corespondent WordPress la Bruxelles

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s