🇷🇴Sorin Ovidiu Vîntu, atac de furie împotriva politicienilor români: ”Lua-v-ar dracu de prostănaci, lua-te-ar dracu de opoziție”…

Cel mai controversat om de afaceri român, Sorin Ovidiu Vîntu, a postat un text plin de ură la adresa politicienilor români.Vîntu, un mare îndrăgostit de Delta Dunării, unde deține (deținea?) o frumoasă reședință, s-a enervat citind știrea că mii de hectare din Deltă vor fi transformate în teren agricol.

”Am aflat că peste 5000 de hectare vor fi răpite Deltei Dunării și transformate în teren arabil, adică o parte a celui mai frumos colț al României, distrus și dat spre exploatare unor clienți politici”, scrie Vîntu.

Știrea corectă este că în Consiliul Județean Tulcea s-a aprobat, de la începutul anului 2019, includerea în circuitul agricol a peste 5.300 de hectare din Delta Dunării – foste amenajări piscicole, care sunt administrate de autoritatea județeană.

Săptămâna trecută, consilierii județeni au vizat introducerea în circuitul agricol a unei suprafețe de 700 de hectare din Rezervația Biosferei Delta Dunării.

”Lua-v-ar dracu’ de prostănaci!”, a exclamat Sorin Vîntu, continuând să-i ia la rând pe toți: ”Lua-v-ar dracu’ de guvernanți! Lua-te-ar dracu’ de opoziție! Lua-v-ar dracu’ de așa zise ONG-uri de protecție a mediului!”.

Situația Deltei e una complexă, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării fiind un fel de ”stat în stat”, iar CJ Tulcea este o entitate controlată de PSD, dar și de oameni de afaceri de diverse culori și interese – dar și de o comunitate etnică puternică.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s