🇷🇴🚨Tragedie la Maratonul Piatra Craiului! Doi maratoniști au căzut in prăpastie!

Accident teribil la cea de a 14-a ediţie a Maratonului Piatra Craiului. Doi maratonişti au căzut în prăpastie în masivul Piatra Craiului. Echipe de salvamontişti au pornit în zona pentru a interveni.Doi maratonişti au căzut în prăpastie în Piatra Craiului, sâmbătă. Aceştia participau la ediţia a 14-a din Maratonul Piatra Craiului. O femeie a alunecat şi căzut într-o râpă, circa 70 de metri.

Un bărbat a încercat să o salveze dar s-a prăvălit în gol cam la aceeaşi distanţă. Echipe formate din salvamontişti argeşeni, jandarmi montani , un echipaj SMURD şi unul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă s-au deplasat în zonă.

Accidentul a avut loc în zona cunoscută ca Marele Grohotiş, din Piatra Craiului. Fata a fost găsită în stop cardio-respirator. Echipele de salvare au demarat manevrele de resuscitare. Bărbatul are ambele picioare fracturate.

A 14-a ediţie a Maratonului Piatra Craiului se desfăşoară astăzi pe un traseu care porneşte din Zărneşti, străbate masivul făcând un ocol prin judeţul Argeş iar punctul de sosire este tot în Zărneşti. S-au înscris în cursă 140 de femei cu vârste de la 18 la peste 50 de ani şi peste 500 de bărbaţi cu vârste de la 18 la peste 70 de ani.

Sursa Realitatea de Argeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s