🇷🇴Ecaterina Andronescu ar vrea sa schimbe PSD cu Pro România, însă partidul lui Ponta nu o vrea!

Senatorul PSD a dat un răspuns ambiguu la întrebarea dacă se gândeşte să plece la Pro România: ”Niciodată nu e bine să spui niciodată”, a răspuns Andronescu.Având în vedere relațiile foarte bune cu Victor Ponta, imediat s-a luat în considerare ca senatoarea PSD va trece în barca fostului premier, pus să ia PSD ”bucată cu bucată”, așa cum arăta Codrin Ștefănescu.

Dar, din Pro România a venit o reacție dură, de la un personaj important – și cu un trecut la fel de important în ministerul Educației – avocatul Gabriel Liviu Ispas, coordonator Pro România Sector 4, fost secretar de stat în MEN.

”Doamna senator, noi vă spunem că locul dumneavoastră nu e alături de noi în PRO România!”, îi transmite ferm Ispas.

Ați fost ministru de multe ori, ați avut o carieră academică și politică de prim rang, recunoaște Ispas, care expune și alte considerații personale:

”Ați făcut lucruri bune, ați greșit mult, ați luat decizii bazate doar pe instinctul dumneavoastră”, scrie Ispas, completând ”De fiecare dată ați avut o explicație pe care noi am încercat să o înțelegem!”.

Mai mult, Ispas, subliniază un aspect interesant: ”Ați avut un moment de mare virtuozitate, atunci când în august 2018 v-ați delimitat de demersurile de înăbușire a protestului din Piața Victoriei!”.

”V-am admirat, până în momentul în care am înțeles că era doar o ridicare a mizei negocierilor cu dl Dragnea!”, acuză Ispas, care dă verdictul: ”Când ați acceptat să reveniți în guvern, v-ați consumat ultima picătură de credibilitate!”.

Pentru noi a fost destul – declară ferm liderul Pro România, ”iar pentru dumneavoastră ar fi momentul în care să faceți două ultime gesturi de onoare: votați moțiunea și, apoi, dați-vă demisia din Parlament!”

”Poate în acest fel, în viitor se va vorbi despre omul politic Ecaterina Andronescu – altfel, veți rămâne cu pecetea „garanției” și cu finalul din epoca Dragnea!”, a scris Gabriel Liviu Ispas într-o postare pe Facebook, semnând ”Cu tristețe, în numele meu și al colegilor care cred în educație”.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Sonia Ivănescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s