🇷🇴Gabriela Firea acuzată de USR că îşi face campanie pentru alegerile locale din bani publici!

USR Bucureşti o acuză pe Gabriela Firea că îşi face campanie pentru alegerile locale din bani publici, prin încheierea de acorduri cadru cu mai multe instituţii, în valoare de dăuă milioane euro pentru campanii de promovare prin care să îi convingă pe bucureşteni de realizările din mandatul său.„Primarul -faliment- dă două milioane de euro din banii publici pentru reclamă! Teoretic pentru Primărie, practic pentru primar. Două instituţii din subordinea municipalităţii au încheiat acorduri cadru pentru campanii de promovare menite să-i convingă pe bucureşteni de realizările -măreţe- din mandatul Gabrielei Firea. Administraţia Spitalelor şi Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic au semnat un acord cadru în valoare de 4,8 şi, respectiv, 3,2 milioane de lei fără TVA”, se arată într-o postare a USR Bucureşti, citată de Mediafax.

Organizaţia precizează că nu este exclus ca acest model să fie urmat şi de alte instituţii sau companii ale municipalităţii.

„Între timp, Primăria a tăiat bani de la investiţiile la reţeaua de termoficare, a depăşit termenele promise pentru finalizarea marilor proiecte de infrastructură, a făcut praf managementul traficului şi a tocat sume exorbitante pe companii, statui şi festivaluri”, a adăugat filiala USR Bucureşti.

Redactor Robert Bălan articol publicat de Sonia Ivănescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s