🇷🇴Un nou caz șochează România! O fată a fost violată de iubitul cunoscut pe Facebook cu poliția la poartă!

Maria Coman a prezentat, la emisiunea ”Se întâmplă în România”, de la Antena 3, coșmarul prin care a trecut o fată de liceu care a crezut orbește în iubitul cunoscut pe Facebook, însă a ajuns s-a fie violată de acesta cu Poliția la poartă.Tânăra a povestit cum a fost sechestrată în casa agresorului și a rudelor acestuia, cu scopul de a fi scoasă din țară. Totul sub ochii polițiștilor, care, spun rudele, mai degrabă au luat apărarea agresorului, decât a fetei.

„Îmi luase telefonul, M-a dezbrăcat cu forța, m-a lovit și m-a împins în colțul patului și s-a întâmplat. Dimineața, la 5, m-a bătut. După ce s-a întâmplat el m-a obligat să spun pe o filmare că nu cu el m-am culcat. M-a lovit și mi-a spus că el o sa mă filmeze si eu să spun că a fost alt băiat, nu el”, a povestit fata.

Deși tânăra a reușit să pună mâna pe telefon și să-și alerteze părinții să vină să o scape, polițiștii le spuneau acestora să lase fata să doarmă cu bărbatul în pat.

„Aș fi vrut ca acest material să fie văzut și de cei care iau apărarea poliției”, a comentat Monica Pop, la Antena 3.

Avocatul Daniel Ionașcu a cerut ca superiorii polițiștilor care au răspuns în acest caz să fie contactați și să emită un punct de vedere oficial cu privire la ceea ce s-a întâmplat.

Maria Coman precizează că Antena 3 nu a cerut un punct de vedere al autorităților la cererea părinților, pentru ca fata să nu fie identificată.

Sursa Antena 3

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s