🇷🇴Alexandru Cumpănașu: “Klaus Iohannis este PENIBIL, se agață de tragedia nepoatei mele ca să strângă voturi!”

Alexandru Cumpănașu, candidat la alegerile prezidențiale și unchiul Alexandrei Măceșanu, fata pe care  Gheorghe Dincă susține că a ucis-o, acuză că președintele Klaus Iohannis și premierul Viorica Dăncilă, dar și liderul USR Dan Barna, toți contracandidații săi în cursa pentru Cotroceni, sunt penibili.„Iohannis, Dancila si Barna devin tot mai penibili. Scad vertiginos in sondaje si in diperate de cauza se agata si ei de tragedia nepoatei mele. Mai intai Iohannis prin demiterea sefului DIICOT dar pastrarea procurorilor de caz si dupa Dancila in direct la RTV.

Penibilul si disperarea in cazul lui Iohannis intrec orice limita astazi cand acuza pe toata lumea de un accident de circulatie la Ialomita dar a fost incapabil sa faca ceva pentru 2 suflete rapite la 15 si 18 ani.

In ce il peivestecpe Barna el se duce in Italia dar desi TOATA Italia vuieste despre Alexandra el tace si mananca dupa cum spunii unii participanti. Populismul celor care astazi au puterea si sunt incapabili sa o gaseasca pe Alexandra este INCALIFICABIL.

Nepasarea si indiferenta lor este dureroasa pentru fiecare cetatea. Din fericire vor pierde puterea curand”, a declarat Cumpănașu pentru ȘTIRIPESURSE.ro

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Ghicioi Mariana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s