🇷🇴Tragedie in Delta Dunării! Un turist a incercat sa-și facă un selfie, însă a fost tăiat de elicea motorului și a murit…

Un turist a murit în Delta Dunării, după ce a încercat să reconstituie o scenă din filmul „Titanic”.Bărbatul s-a urcat pe partea din spate a unei bărci, încercând să-și țină echilibrul cu mâinile în aer. A căzut în apă și a fost pur și simplu sfârtecat de elice.

Din cauza greutății, barca s-a înclinat mult pe spate și toate cele patru persoane aflate în ea au căzut în apă. Ghinionistul care a vrut să își facă un selfie a fost însă tăiat de elicea motorului și a murit.

Barca a trecut pur și simplu peste el, relatează Știrile ProTV. Celelalte persoane au scăpat cu viață. “A căzut în apă şi l-a tăiat cu elicea. Doi inși mai erau”, a povestit un martor.

Proprietarul pensiunii susţine că turiştii petrecuseră până la patru dimineaţa. În acelaşi timp localnicii se plâng că deseori oaspeţii nu îi asculta atunci când ies pe canale, iar riscul de accidente este mare.

Martor: „Când e în barcă, e ca acasă la el. Sunt căpoși cu rachiu. In primul rând nu se ridică în picioare aşa brusc, e ca şi cum ai sări din maşină”.

Cătălin Tibuleac, guvernatorul Deltei Dunării: „Măsurile s-au luat şi se iau permanent. Cu patrulări mixte, apar şi astfel de tragedii. Fiecare turist care vine în Deltă trebuie să ştie unde vine. Dacă vor petreceri să meargă în altă parte. Delta e de vizitate, de umblat încet. Nu de acrobații în barcă sau mai ştiu eu”.

Pe de altă parte cel care cârmuia va rămâne fără permis şi nu va mai avea voie să transporte oameni cu barca. 

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s