🇮🇹🇷🇴Cerere specială a poliţiştilor din Veneţia, după ce patru dintre ei au fost bătuți de un român…

Un tânăr de 35 de ani, cetăţean român, a bătut patru poliţişti italieni în două zile, informează presa italiană, care precizează că atacul românului a declanşat o cerere mai specială din partea poliţiştilor din Veneţia.Agenţii au precizat că au nevoie de pistoale cu electroşocuri, pentru a putea imobiliza persoanele mai solide, de tipul românului care i-a agresat.

Patru polițiști răniți în două zile de aceeaşi persoană a declanşat o cerere administrativă din partea sindicatului poliţiştilor şi anume dotarea agenţilor cu pistoale cu electroşocuri.

Măsura a fost cerută după ce un român în vârstă de 35 de ani a bătut patru agenţi în 48 de ore. Românul, spun poliţiştii, este un bărbat bine făcut, de o statură fizică impresionantă, iar agenţii nu i-au putut face faţă, informează presa italiană.

În primul incident, un echipaj de doi poliţişti a fost trimis să aplaneze un conflict la un bar din Veneţia, unde românul, un personaj cunoscut forţelor de ordine, a mâncat, a băut şi apoi a încercat să plece fără să plătească.

Agenţii au intervenit pentru luarea măsurilor de restabilire a ordinii publice, însă amândoi au ajuns la spital, bătuţi de român. O situaţie similară a avut loc în ziua următoare cu acelaşi personaj, dar alţi doi agenţi, şi ei ajunşi la spital.

Românul a fost reţinut ulterior şi internat într-o clinică de psihiatrie, fiind bănuit că suferă de o boală psihică.

Articol publicat de Andrei Marian Mihai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s