🇷🇴😰Povestea patrupedului care a Emoționat România: “Câinele de la copac” din Iași, refuză să plece din locul în care a murit un tânăr de 21 de ani…

Un câine a reușit să emoționeze o țară întreagă! Patrupedul refuză să părăsească locul în care i-a murit stăpânul, în urmă cu două săptămâni, în urma unui cumplit accident rutier. De atunci, câinele păzește crucea din Șipote, spre Vlădeni (județul Iași).Zi de zi, animalul vine și păzește locul în care stăpânul său a murit. Oameni cu suflet i-au construit un adăpost în zona accidentului și îi aduc mâncare, dar de câteva zile acesta refuză să se mai atingă de hrană.

În urmă cu două săptămâni, un tânăr de doar 21 de ani a murit într-un cumplit accident rutier la Șipote, spre Vlădeni (județul Iași), după ce a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și s-a izbit puternic de un copac. 

Părinții au fost atât de mișcați de gestul emoționant al câinelui, încât au decis să-l adopte. Despre fiul lor, ei spun că era un om foarte sufletist și iubea nespus de mult animalele.

„Câinele de la copac, aşa i-am dat denumirea, câinele de la copac. Mi se pare ceva aşa mai aparte. Accidentul a fost loc vineri seară şi sâmbătă dimineaţă când m-am dus, după ce au luat toate de acolo, a apărut un câine. Dar câinele nu e maidanez, avea urmă de cum a stat legat şi de sâmbătă a rămas şi stă în continuu acolo. Bine, eu am grijă de el, mă duc să îl întreţin, mă duc să îi duc mâncare, i-am făcut adăpost. Când ploua, stătea jos în apă. E foarte interesantă problema, nu ştiu ce o fi, cred că are ceva din sufletul lui acolo, că el (n.r.-nepotul), a îndrăgit foarte mult animalele, era foarte ataşat de animale, de aia a şi făcut facultatea de medicină veterinară”, a declarat Gheorghe Munteanu, bunicul băiatului.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Sonia Ivănescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s