🇷🇴Mai mulți bătrâni sunt acuzați că au batjocorit cel puțin patru fete…

Mai mulți bătrâni sunt acuzați că au batjocorit cel puțin patru fete, după ce minorele ar fi ajuns pe mâinile unei grupări de proxeneți.Doi dintre bărbați au fost duși la audieri, în Capitală, iar în fața camerelor unul dintre ei a afirmat, fără regret: „Am agresat fetiţe, ce să fac…”

Potrivit observator.tv, în această dimineaţă, poliţiştii au efectuat patru percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, într-un dosar de proxenetism şi act sexual cu un minor.

Ancheta este derulată de poliţiştii Biroului Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri a Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

„Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane au întreținut raporturi sexuale cu tinere minore și/sau au înlesnit practicarea prostituției unor minore, obținând foloase materiale de pe urma acestora”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Potrivit unor surse, citate de Observator, fetiţele nu au mai mult de 14 ani, iar în această dimineaţă cei implicaţi în reţeaua de prostituţie au fost aduşi la audieri.

Printre cei audiaţi se numără şi mama unora dintre fetele batjocorite.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s