🇷🇴🇮🇹O româncă de 31 de ani stabilită de mai mult timp în Italia a fost ucisă cu brutalitate de soţul ei…

Crima ar fi fost una din pasiune. Bărbatul a recurs la gestul extrem după ce tânăra i-a spus că-l părăseşte.Ajunsă la capătul răbdării din cauza certurilor aprinse şi a neînţelegerilor, românca de 31 de ani şi-a anunţat soţul că pune capăt căsniciei. Femeia a mers acasă în pauza de masă pentru a purta o discuţie cu el. Bărbatul, însă, nu a putut să accepte despărţirea şi a înjunghiat-o de mai multe ori.

„M-a sunat printr-un apel video să-mi spună că se pregăteşte să plece. Apoi, nu s-a prezentat la locul de muncă şi în jur de ora 14.00, toţi colegii de la firmă ne-am îngrijorat şi am venit aici ca să vedem dacă e maşina acasă, dacă se simte bine, dar nu a deschis”, a povestit șefa femeii.

Vecinii din localitatea Nereto au mărturisit că cei doi se certau frecvent, inclusiv în ziua crimei au auzit ţipete din apartamentul lor. Însă, niciunul nu a sunat la poliţie. Şefa victimei a fost cea care a alertat autorităţile, după ce a văzut că românca este de negăsit. În plus, reprezentanţii de la şcoala fiicei victimei au sunat-o după ce românca nu a venit să-şi ia copilul de la cursuri.

După comiterea grozăviei, bărbatul a fugit cu maşina de la faţa locului. Poliţia l-a găsit ulterior în parcarea unui hotel grav rănit.

Românul încercase să se sinucidă.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Anton Cristian Petrea corespondent WordPress la Roma

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s