🇷🇴Dăncilă un nou atac la adresa lui Iohannis: “Așteptăm astăzi formula guvernamentală și programul de guvernare!”

Fostul prim-ministru Viorica Dăncilă a scris, joi, pe Facebook, după ce a fost demis Guvernul pe care l-a condus, că îi cere preşedintelui Iohannis pe care îl numeşte „artizanul acestui haos” să „numească rapid un guvern capabil, dacă are de unde”. Dăncilă şi-a lăudat guvernul şi a anunţat că „PSD nu e o opoziţie facilă”.„Mulțumim cetățenilor care ne-au acordat încrederea în 2016 și mulțumim celor care ne-au susținut și ne-au stat alături pe durata acestui mandat. Am guvernat pentru oameni, pentru România și pentru mai bine. Așa cum am mai spus, nu am avut o guvernare perfectă, dar am avut o guvernare cu rezultate, o guvernare eficientă, orientată spre români și bunăstare, spre măsuri de sprijin pentru toate categoriile sociale și progres economic pentru țară”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Prim-ministrul demis se laudă că a „guvernat mai bine decât guvernele de dreapta”  spune că „PSD nu e o opoziție facilă și o vor simți curând”.

„Respectăm decizia Parlamentului de astăzi și așteptăm propunerea de guvern și un program de guvernare serios și coerent. Îi cer președintelui Iohannis, artizanul acestui haos, să numească rapid un guvern capabil, dacă are de unde.

Partidul Social Democrat își va continua lupta pentru români, își va urmări proiectul pentru țară și va lupta, în fiecare zi, în fiecare clipă, pentru ca această alianță a nepriceperii, a austerității și a oportunismului să nu ajungă să facă României tot răul de care e în stare.

PSD nu e o opoziție facilă și o vor simți curând. Să îi vedem la treabă! Așteptăm astăzi formula guvernamentală și programul de guvernare!”, a scris fostul Premier pe Facebook.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Emilian Ionescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s