🇷🇴Premierul Viorica Dăncilă, a sustinut un discurs exploziv în Parlament, după citirea moțiunii de cenzură…

„Văd aceiași oameni politici amatori și iresponsabili. Nu v-ați schimbat prea mult din ultimele luni în care ne-am întâlnit în aceeași situație.Am crezut că ați înțeles că nu puteți veni în Parlament să dați guvernul jos cu temele nefăcute. Că nu puteți sfida românii.  Că nu puteți veni fără un program de guvernare și o listă cu miniștri ca să salvați România așa cum tot declarați.

Ne e clar cât puteți când am văzut câte jigniri ați adus în moțiunea de cenzură”, a declarat Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a lansat un atac extrem de dur si la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care l-a numit iresponsabil pentru că activează doar ca un candidat la prezidențiale și nu ca un președinte.

”Haideți să vedem totuși cum am ajuns aici, cine sunt artizanii acestei situații de instabilitate în care a fost aruncată România ca voi să puteți profita.

În primul rând, acest guvern a fost ținta permanentă a Președintelui României, un precedent periculos pentru democrație, periculos pentru principiul separării puterilor și al independenței instituțiilor.

Pentru că avem un președinte care este, întâi de toate, candidatul PNL! Este, înainte de a fi șeful statului, candidatul principalului partid de opoziție, care și-a uitat rolul în stat și a încălcat legea fundamentală a țării în repetate rânduri.

Ați avut, stimați colegi din opoziție, sprijinul și implicarea totală a Președintelui României în această campanie agresivă de destabilizare a Guvernului. Ați avut în favoarea voastră un demers virulent al candidatului Iohannis care și-a bătut joc de

Constituție și de drepturile și interesul românilor. O luptă oarbă pornită de cel mai iresponsabil președinte pe care la cunoscut România vreodată, unul care acționează conștient împotriva propriului popor. Un președinte care a uitat de români și de țara lui și a pornit o campanie toxică împotriva Guvernului.”, a spus Dăncilă.

Atacuri în serie lansate de premierul Viorica Dăncilă, în Parlament, după citirea moțiunii de cenzură. Dăncilă i-a atacat rând pe rând pe Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta, dar și pe senatorul Florin Cîțu. Dăncilă a atacat și opoziția la nivel global.

„Asta e alianța de conjunctură care astăzi vrea să dea jos Guvernul, o adunătură de interese și amatorism

Cum puteți tocmai voi să vă asumați “reconstrucția României” când nu știți ce oferiți românilor mâine sau peste o săptămână? Ce plan aveți? Cum faceți? În acest textuleț vă arătați foarte curajoși, dar veniți în fața românilor și prezentați-vă programul de guvernare! Spuneți-le oamenilor care este proiecția voastră, care e echipa guvernamentală, care e planul pentru viitorul țării și al românilor!

Stimați reprezentanți ai opoziției, superficialitatea voastră este rușinoasă. Este jenant pentru oricine se prezintă ca alternativă de guvernare să vină astăzi, așa, în fața noastră și a întregii țări. Și este cu atât mai jenant cu cât e a doua oară când o faceți.

Bănuiesc, totuși, că nu ar trebui să ne surprindă. Doar sunteți cei care niciodată nu învață din greșelile trecutului. N-aveți maturitate politică și nu aveți habar cum să guvernați pentru români! Deși ați mărit TVA-ul la 24%, ați tăiat toate salariile din sistemul public cu 25%, ați tăiat salariul minim cu 25% și ați impozitat pensiile cât ați fost la guvernare, astăzi veniți și amenințați oamenii cu aceleași lucruri”, a declarat Viorica Dăncilă.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Sonia Ivănescu

Un gând despre “🇷🇴Premierul Viorica Dăncilă, a sustinut un discurs exploziv în Parlament, după citirea moțiunii de cenzură…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s