🇷🇴Baronii PSD vor sa o execute pe Dăncilă!

Mai mulți lideri PSD s-au întâlnit la Parlament, vineri dimineață, într-o ședință de taină în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.Este vorba despre Olguta Vasilescu, Claudiu Manda, Paul Stănescu şi Florin Iordache. Social-democraţii fac planul pentru paşii următori, în contextul în care Dăncilă a anunţat că vrea să înceapă o vânătoare de trădători. 

Surse social-democrate citate de HotNews.ro, susțin că Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu s-au întânit joi seară într-un cadru restrâns cu Victor Ponta pentru a discuta despre viitorul PSD.

În acest context al frământărilor politice, Victor Ponta distribuie, pe Facebook, o declarație a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, referitoare la greșelile PSD, pe care o comentează astfel: „Trezirea la realitate este dureroasa – dar necesara si binevenita! Dupa ce te trezesti insa trebuie sa te ridici si sa actionezi – spre binele celor pe care ii reprezinti!”.

Aproximativ 30 de lideri participă la această ședință, în care sunt exprimate nemulțumiri în legătură cu echipa de conducere a partidului. Se vrea îndepărtarea Vioricăi Dăncilă și a lui Mihai Fifor.

De ședință ar fi aflat și Mihai Fifor care a dat mai multe telefoane pentru a descoperi ce pregătește tabăra Ciolacu-Stănescu-Firea. Marea nemulțumire a puciștilor din partid este că nu a existat un dialog real în PSD după instalarea noii conduceri Dăncilă-Teodorovici-Fifor.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Sonia Ivănescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s