🇷🇴Se depune contestaţie în anulare în dosarul în care a fost condamnat Liviu Dragnea!

Unul dintre avocatii din procesul Angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, Adrian Toni Neacsu, anunţă pe pagina sa de socializare că va depune contestaţie în anulare în aces proces după ce a fost motivată decizia de condamnare.Toni Neacsu este aparatorul Olgutei Sefu, fost director executiv adjunct la Protectia Copilului Teleorman, care a fost condamnata la o pedeapsa de 1 an de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei pe durata unui termen de incercare de 3 ani, pentru fals intelectual.

Intr-o postare pe Facebook, Toni Neacsu explica intreaga situatie si anunta demersul pe care il va face la Inalta Curte. Potrivit acestuia, CCR a stabilit ca si hotararile Colegiului de conducere a Inaltei Curti in ce priveste completurile de 5 sunt acte administrative unilaterale cu caracter normativ si ar fi trebuit publicate in Monitorul Oficial.

„Potrivit instantei de contencios administrativ, hotararile anulate sunt acte administrative unilaterale cu caracter normativ care, pentru a produce efecte, trebuiau obligatoriu publicate in Monitorul Oficial.

Potrivit art 11 alin 1 din Legea nr. 24/2000, actele administrative cu caracter normativ intra in vigoare doar de la momentul publicarii lor in Monitorul Oficial, pana atunci ele neexistand juridic si neputand produce nici un efect.

Ca totul sa fie frumos pana la capat, Curtea Constitutionala insasi (Decizia nr 685/7 noiembrie 2018, par. 127 si 142) stabileste ca hotararile Colegiului de conducere a ICCJ in ce priveste completurile de 5 sunt acte administrative unilaterale cu caracter normativ.

Concluzia e simpla, completurile de 5 judecatori de la ICCJ pentru anul 2019 nu sunt constituite in baza legii, caz evident de contestatie in anulare.

Pana la solutionarea contestatiilor in anulare pe care le voi depune pentru clientii mei, ironia va face sa incerc sa fiu partener de sustineri juridice (prin interventie desigur) cu d-na Camelia Bogdan, in cadrul solutionarii recursului declarat de ICCJ impotriva deciziei CAB, ” arată Neacşu pe Facebook.

Redactor Sabău Ionela Pascu articol publicat de Ghicioi Mariana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s